Oppskrift

(12 skåler., tid ca 30 min)

  • 5,5 dl polentamel
  • 5 dl vann
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Bland polenta, vann og salt sammen til en tykk masse.
  2. Hell 1 ts olje i hver av skålene før hver steking.
  3. Bruk ca. 2 spiseskjeer tacoskjellmasse pr. skål.
  4. Oppskriften gir ca. 12 tacoskåler.
  5. Tilbered kjøttdeig på vanlig måte.
  6. Rasp ost, kutt grønnsaker og server i hjemmelagde tacoskåler!

Tips! Polentamelet suger vannet godt til seg, om denne blir tykk underveis kan du tilsette mer vann.

Topit

Lag dine egne skålformede vafler! Med TopIt vaffelskåljern blir desserter, barnebursdager og helgekos enda mer...
Vaffeljern
Publisert 3. desember, 2016 i Middag