Ingredienser

(5 store vafler)

  • 4 dl soyamelk
  • 1 ss eplecidereddik
  • 0,75 dl solsikkeolje eller annen nøytral olje
  • 1/2 dl sukker
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1 krm salt
  • 3 dl hvetemel

Slik gjør du

1.Visp sammen soyamelk og eddik i en bolle og la det stå i ca 5 minutter for å tykne.
2. Visp inn resten av ingrediensene. La røra hvile i minst 5 min. Den kan også fint stå opp til et døgn i kjøleskapet.
3. Stek i vei! Kanskje du trenger å smøre vaffeljernet før steking, det kommer an på hva slags jern du har.

Veganbloggen vaffelrøre

Anbefalt produkt

BELL – verdens beste vaffeljern

Oppskrift og foto er gjengitt etter avtale med bloggen Veganmisjonen

Publisert 11. mars, 2019 i Vaffel