Antall porsoner: 1
Tid: ca 10 minutter

Ingredienser

  • 1 nanbrød
  • 3 – 4 ss tikka masala saus
  • 1 kyllingfilét
  • Litt ruccolasalat
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1/4 slangeagurk

Slik gjør du

  1. Del nanbrødet i to og smør tikka masala saus på innsidene.
  2. Krydre kyllingfiléten med grillkrydder og stek i 4 minutter
    på sterk varme.
  3. Del filéten i biter og fordel på den ene halvparten av nanbrødet.
  4. Strø over et lag ruccolasalat.
  5. ”Drypp” yoghurt naturell over det hele.
  6. Så et lag slangeagurk, skåret i tynne skiver.
  7. Den siste halvdelen av nanbrødet legges på toppen.
  8. Det hele stekes i vaffeljernet på sterk varme i ca 2 minutter.
Publisert 8. mars, 2019 i Vaffel