Disse pizzaomelett-vaflene er raske å lage og fulle av smak! En ypperlig rett når du plutselig får lyst på pizza.
Ingredienser
Gir ca 3 plater.
6 egg
0,5 dl havredrikk eller annen melk
0,5 dl havremel
3 ts tørket oregano
Salt
1/2 løk
1/2 paprika
1 dl grønne oliven
Topping:
Tomatpurè
Fersk basilikum
Parmesan
Varm opp vaffeljernet til nivå 6. Knus eggene i en bolle, tilsett melk og hvetemel, oregano og salt. Rør til en jevn røre.
Del løk og paprika i små biter og tilsett i røren.
Del oliven og legg dem på en tallerken. Hell røren i jernet (ikke fyll den fullt opp ettersom røren vil heve). Legg på noen skiver med oliven og lukk igjen jernet. Stek i noen minutter inntil vaffelen har oppnådd ønsket farge. Legg vaffelen på en tallerken og dekk til med aluminiumsfolie for å holde på varmen. Stek resten av røren med samme fremgangsmåte.
Smør tomatpurè på vaflene og strø over revet parmesan. Prøv gjerne annen topping, som for eksempel sopp og pesto.
Anbefalt produkt