Sorbet er enkelt å lage i vår iskremmaskin, og restultat blir veldig bra. Benytt frukt, bær eller urter, etter smak og behag. Vi har brukt deilige norske jordbær.

Ingredienser

Til 4 personer

  • 100g sukker
  • 0,5 dl vann
  • ½ sitron
  • 1 ss lys sirup
  • 500 g jordbær

Slik gjør du

  1. Varm opp vann til 80 grader i en kjele.
  2. Ha i sukker og ta av plata. Rør til sukkeret har løst seg opp.
  3. Ha oppi sitronsaften og sirup, rør om.
  4. Hell blandingen i Wilfa Knus 1400 blender og tilsett jordbær.
  5. Kjør massen i blenderen til du får en fin konsistens.
  6. Start opp Wilfa Vanilje iskremmaskin og ha oppi massen.
  7. Kjør iskremmaskinen til du har en fin sorbekonsistens.

Anbefalt produkt