Når du lager iskaffe, er det viktig at kaffen blir avkjølt straks. Unngå at kaffen blir stående på kannen da vil du få en bismak på din variant av iskaffe.

Ingredienser

  • 2,5 dl Kruttkaffe
  • Isbiter – ca ett glass
  • 2 skjeer vaniljeis
  • 2 skjeer sjokoladeis

Fremgangsmåte

  1. Lag en kopp sterk kaffe. Hell dette over i blenderen.
  2. Fyll på med isbiter.
  3. Blend til en jevn iskaffe. Er ikke kaffen kald nok, fyll på med flere isbiter.
  4. Fyll på med iskrem og blend til ønsket konsistens.
  5. Hell opp i glass og topp gjerne med krem etter ønske.

Tips

Bruk sterk kaffe – kruttkaffe for ekstra god smak. Vanligvis bruker man 60gr kaffe pr liter, men her har vi doblet og kun brukt litt vann.

Anbefalt produkter

Wilfa Power Fuel blender BPF-1200S

PowerFuel blender

Blender med skikkelig kraft. Denne blenderen kan fort bli din bestevenn på kjøkkenet, og med...
Blendere

Flying Culinary Circus lager Kaffeshake – enkelt og godt.

Publisert 20. juni, 2017 i Drikke