Kokkekniv du kan bruke til enhver oppgave på kjøkkenet. Knivens sylskarpe stål og kvalitet av ypperste klasse, gjør det gøy å lage mat.
Santoku kniven er den rette kniven for å kutte og hakke med. Merkene på siden gjør at maten slipper lett.
Universalkniv med et fint egget blad som er skjerpet for å holde seg skarpt lenge. Kutt bær, hvitløk og cheddar uten noe problem. Knivbladet er på 13 cm og enkel å manøvrere uansett matrett.
Brødkniv VG 10 med skarpe tagger som lett skjærer gjennom alle typer skorper. Knivens sylskarpe stål og kvalitet av ypperste klasse, gjør det gøy å lage mat.
Filetkniven med fleksibelt knivblad som enkelt kutter under skinnet og langs bena på fisken.
Grønnsakskniv ideell for detaljerte oppgaver. Dens skarpe knivsegg og spisse tupp gjør det enkelt å raskt skrelle epler, kutte hvitløk og små grønnsaker.